Over Autosloperij de Populier

Over ons

0+

jaar ervaring

0+

auto's per jaar gesloopt

0+

auto's op voorraad

familiebedrijf

Sinds 1968

1968 Autosloperij de Populier

1968-2002

Oprichting en opbouw

In 1968 begon de hobby van Gerrit van der Hoeven enigszins uit de hand te lopen. Nadat hij de detailhandelschool had afgerond, wist hij nog altijd niet zo goed wat hij wilde gaan doen. In zijn vrije tijd haalde hij wel eens autowrakken op om mee te gaan crossen. ‘De onderdelen haalden we eruit en verkochten we.’ Zo rolde hij langzaam in het vak. In de loop van de jaren heeft hij het bedrijf uitgebouwd tot het succesvolle familiebedrijf wat het nu is.

1968 Autosloperij de Populier
Familie van der Hoeven

2018

Van vader op zoon

Ook al heeft zoon Mark het bedrijf inmiddels overgenomen en is kleinzoon Luuk ook al actief in het bedrijf, Gerrit is nog dagelijks te vinden op zijn kraan. Daarmee haalt hij elk wrak op kunstige wijze uit elkaar, zodat ze daarna verder verwerkt kunnen worden.

Familie van der Hoeven
Oud kantoor van Autosloperij de Populier

2022

Waarom 'de Populier'?

Vroeger stond er een graanhandel op het terrein van Autosloperij de Populier. Naast dit terrein stond een rijtje populieren. De oude meneer van der Hoeven, dus de vader van Gerrit, kwam met het idee om de sloop deze naam te geven. Origineel en goed te onthouden! In 2022 is er begonnen met de bouw van een nieuw kantoor.

Oud kantoor van Autosloperij de Populier